Saturday, April 28, 2012

kisah : baucer buku

:: jalan-jalan cari buku konon-kononnya ::
:: Hasil Belian saya di POPULAR BOOKSTORE ::

      Baucer buku RM $$$.$$ expired date sudah hampir..30 APRIL 2012.. hanya ini yang mampu beli dengan baucer ni...disebabkan kesuntukan masa untuk ke kedai buku, saya bersama-sama housemate habiskan baucer dalam satu hari di Popular Bookstore , Boulevard  area kuching(malas nak pi banyak2 kali konon-kononnya ,so habiskan terus la..hee) ..  beli kat semenanjung mungkin pilihan buku-buku lebih banyak + lebih murah..tapi di borneo edisi buku2 terhad kot,mahal sikit..alahai..huhu 
 ...ishhh..ada Pesta Buku antarabangsa di PWTC laa.bestnyaaa kalo dapat pi...lagi banyak pilihannn kan..huhuhu..papepun..say Alhamdullilah. ^_^

----> update blog! taktau nak cerita apa...mood xberapa nak stabil skrg ni.. . hehe (nak cuba hepi konon-kononnya). mau cerita pasal baucer je la..huhu


1 comment:

  1. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete